EN | NL
About Datanamic

DeZign for Databases V6.0 Beschikbaar

NOVEMBER 2009
DeZign for Databases V6.0 maakt modelleren en synchroniseren van databases en modellen nog eenvoudiger

Versie 6 van Datanamic's database modelleerprogramma "DeZign for Databases" is met ingang van vandaag beschikbaar. Versie 6 is het resultaat van bijna twee jaar ontwikkeling. Het is dan ook niet zo vreemd dat er meer dan 200 veranderingen zijn ten opzichte van de vorige versie. Zo biedt deze nieuwe versie volledige database met model en model met database synchronisatie. Het is nu ook mogelijk om met meerdere ontwikkelaars aan een data model te werken. In versie 6 is functionaliteit toegevoegd om modellen met elkaar te kunnen vergelijken en deze dan te synchroniseren. Op visueel gebied, in de diagrammen, is ook het een en ander vernieuwd. Alle objecten in een diagram hebben nu een "gradiency" en de gebruiker heeft nu alle vrijheid bij het positioneren van de relatielijnen tussen de enteiten.

DeZign for Databases wordt gebruikt door database ontwikkelaars en andere software professionals om visueel databases te modelleren en op basis van het model dan automatisch een database te genereren. Ook is het mogelijk om bestaande databases te importeren wat resulteert in een data model. Deze geimporteerde database kan dan eventueel verbeterd worden vanuit het data model. De synchronisatie functies worden gebruikt om het data model en de fysieke database synchroon te houden. Daarnaast kan DeZign for Databases gebruikt worden om uw (bestaande) database automatisch te documenteren.

Systeemeisen en Databaseondersteuning

DeZign for Databases V6.0 draait op Win32 platforms waaronder Windows NT, 2000, XP, Vista en Windows 7. DeZign for Databases ondersteunt Oracle, MySQL, MS SQL Server, MS Access, DB2, InterBase, PostgreSQL, Firebird, Sybase, DBISAM, Paradox, FoxPro, dBase, Clipper, Pervasive SQL en Informix.

Prijzen en Beschikbaarheid

Prijzen beginnen bij 99 EURO voor de Standard Editie. Voor de Professional Editie betaalt u 349 EURO. De Expert Editie kost 699 EURO.

Voor meer gedetailleerde informatie over nieuwe functionaliteiten, upgrades en prijzen kunt u terecht op onze website: https://www.datanamic.com

DeZign for Databases V6.0 is beschikbaar op de Datanamic website: https://www.datanamic.com/dezign/index_nl.html

Een 30-dagen evaluatieversie kan gedownload worden van https://www.datanamic.com/download

Over Datanamic Solutions

Datanamic Solutions is een onderneming gevestigd in Leiden. Datanamic Solutions maakt innovatieve database software om het ontwerpen en beheer van databases te vereenvoudigen en te automatiseren. Om meer over ons te weten te komen bezoek onze website op www.datanamic.com.