EN | NL
About Datanamic

DeZign for Databases V6.1 Update Beschikbaar

JANUARY 2010
Datanamic heeft versie 6.1 van het database modelleer pakket, DeZign for Databases uitgebracht. Versie 6.1 is de eerste update na de release van 6.0 van eind november 2009. De update bevat meer dan 50 wijzigingen ten opzichte van de 6.0 release.

Het aantal opties voor het genereren en wijzigen van de database is uitgebreidt. Daarnaast zijn er nieuwe opties bijgekomen voor het vergelijken van je datamodel met de database. Versie 6.1 biedt nu ook betere ondersteuning voor het werken met meerdere monitoren en het genereren van de database gaat sneller. Verder zijn er bugs opgelost bij het printen van modellen, het aanmaken van Alter scripts en het genereren van database documentatie.

Een complete lijst met wijzigingen kan hier gevonden worden:
https://www.datanamic.com/dezign/versionhistory.html

Als u versie 6.0.0 gebruikt dan raden wij u aan om deze update te downloaden en te installeren. Deze update is gratis voor gebruikers met een licentie voor DeZign for Databases V6.X. DeZign for Databases V6.X klanten kunnen inloggen en de update downloaden op de "Licensed Users area".

Een 30 dagen trial is te downloaden op deze pagina:
https://www.datanamic.com/download/index.html

Upgraden Naar Versie 6

Gebruikt u nog steeds versie 5 of versie 4. Misschien is het tijd om te upgraden naar versie 6. Lees hier wat er nieuw is in versie 6:
https://www.datanamic.com/dezign/whatsnew.html

U heeft al een upgrade vanaf $78:
https://www.datanamic.com/order/versionupgrades.html